Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Журналіст закликає споживачів порушувати правила та залишити їх оселі без енергопостачання

July 17, 2021

Журналіст Сергій Яновський на сторінках інтернет видань умисне поширює завідомо недостовірні відомості, що ганьблять честь і гідність АТ «Херсонобленерго» та працівників Товариства. Інформація напряму несе маніпулятивний та провокативний  характер, з метою підриву в суспільстві позитивного іміджу Товариства та ділової репутації, що впливає на стабільну роботу підприємства.

Автор не надав жодних доказів та фактів відносно викладеного матеріалу. Крім того, безпідставно дозволяє собі робити висновки про добропорядність працівників, не маючи на це права та підстав.  

АТ «Херсонобленерго» несе повну відповідальність за працівників виключно під час виконання ними своїх службових обов’язків. Поза зоною діяльності Товариства та у вільний час, підприємство за працівників не відповідає.

Автор розповсюджує безпідставні звинувачення та відкриті заклики до провокації та зриву стабільної роботи підприємства у частині недопуску працівників Товариства, а саме контролерів до огляду приладів обліку та зняття контрольних показів електричної енергії.

У разі не допуску до пристроїв обліку електроенергії уповноважених представників оператора системи розподілу, укладається відповідний акт про не допуск, що є підставою для припинення енергопостачання до їх домівок.

Фактично він закликає споживачів порушувати нормативно-правові акти, що призведе до знеструмлення їх осель. Шановні споживачі, будьте свідомі до наданої вам інформації та об’єктивно приймайте рішення відносно подібних закликів та провокацій.

АТ «Херсонобленерго» вимагає від автора публічно спростувати розповсюджену інформацію, та в подальшому утриматися від подібних висловлювань.

 

Нагору